Ευρωπαϊκή Πίστη & ΙΑΣΩ: Ασφάλιση 6 μηνών, χωρίς κόστος, στα νεογέννητα με το Baby Health Plus

Ευρωπαϊκή Πίστη & ΙΑΣΩ: Ασφάλιση 6 μηνών, χωρίς κόστος, στα νεογέννητα με το Baby Health Plus

Τα προνόμια του προγράμματος που αφορούν σε νοσηλεία και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη θα παρέχονται αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ Παίδων, το κορυφαίο παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί με το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη, δημιούργησαν το Baby Health Plus, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα προσφέρεται χωρίς κόστος σε κάθε νεογέννητο.

Τα προνόμια του προγράμματος που αφορούν σε νοσηλεία και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη θα παρέχονται αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ Παίδων, το κορυφαίο παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ελλάδα. Κάθε νέα μητέρα που γεννά στο ΙΑΣΩ, αποκτά το πρόγραμμα χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες, ενώ στη συνέχεια θα της δίνεται η δυνατότητα να το ανανεώνει σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

Ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη δήλωσε: "Στην Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η προστασία της υγείας όλων, ιδιαίτερα των νεογέννητων μωρών. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ το "Baby Health Plus", ένα πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο αφορά όλους τους νέους γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να έχει ευρεία κάλυψη περίθαλψης, σε ένα από τα κορυφαία Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Ελλάδας, το ΙΑΣΩ Παίδων. Έχουμε τη βαθιά πεποίθηση πως κάθε γονιός πρέπει να αποκτήσει το "Baby Health Plus" για το νεογέννητο μωρό του διότι αποτελεί σπουδαία πράξη αγάπης και διότι προσφέρεται χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες".

Η κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, δήλωσε: «Στο ΙΑΣΩ με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Μαιευτική Γυναικολογία και με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως, συνεχίζουμε να εκφράζουμε την απόλυτη ασφάλεια για κάθε γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια εταιρία με αναμφισβήτητο όραμα και δυναμισμό, συνεχίζει να αγκαλιάζει την οικογένεια στην πιο σημαντική της στιγμή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με το νέο πρόγραμμα Baby Health Plus, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας, ασφάλεια και σιγουριά, στους γονείς που φέρνουν στον κόσμο ό,τι πιο πολύτιμο, τα παιδιά τους».

Η προσφορά ισχύει μέχρι την έξοδο του νεογέννητου από το μαιευτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ