Το ισπανικό πιστωτικό ίδρυμα Santander Consumer Finance, ξεκινά τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα

Το ισπανικό πιστωτικό ίδρυμα Santander Consumer Finance, ξεκινά τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα

   Η συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα στη Santander Consumer Finance να εισέλθει σε μία νέα αγορά, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη

Την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Santander Consumer Finance, η κορυφαία εταιρεία καταναλωτικής χρηματοδότησης στην Ευρώπη, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, προσφέροντας λύσεις χρηματοδότησης στους πελάτες του.

Η συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα στη Santander Consumer Finance να εισέλθει σε μία νέα αγορά, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη, στην οποία διατηρεί ήδη παρουσία με περισσότερα από 130.000 σημεία εξυπηρέτησης σε 16 χώρες (Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Ελβετία).

Η επικεφαλής της Santander Consumer Finance στην Ελλάδα, Ελένη Χρονέα, επισήμανε ότι η συνεργασία αυτή δίνει την ευκαιρία να εισέλθουμε για πρώτη φορά σε μία νέα αγορά, ενισχύοντας την ηγετική μας θέση στην Ευρώπη. Ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, πρόεδρος και CEO του Ομίλου Συγγελίδη, εξέφρασε την ικανοποίηση του «που έχουμε δίπλα μας έναν τόσο δυνατό σύμμαχο, πρωτοπόρο στη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί στον κλάδο, συνεχίζοντας την πορεία της επιτυχημένης και διαρκούς ανάπτυξης».

H Santander Consumer Finance (SCF), εταιρία καταναλωτικής χρηματοδότησης με παρουσία σε 16 ευρωπαϊκές χώρες, στον Καναδά και στην Κίνα, απασχολώντας περισσότερους από 15.000 εργαζόμενους. Με το εξειδικευμένο της προσωπικό, η SCF προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες, ενώ διαθέτει 130.000 σημεία εξυπηρέτησης. Η SCF παρέχει μια ευρεία γκάμα χρηματοδοτικών και τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρονται, είτε μέσω σημείων εξυπηρέτησης, είτε απευθείας προς τους πελάτες. Η SCF ανήκει στον Όμιλο Santander, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς ομίλους παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ