Ιδού τα καταστήματα των πέντε τραπεζών που ανοίγουν αύριο για τις συντάξεις (Λίστες)

Ιδού τα καταστήματα των πέντε τραπεζών που ανοίγουν αύριο για τις συντάξεις (Λίστες)
Τη λίστα με τα υποκαταστήματα των πέντε τραπεζών που θα παραμείνουν ανοιχτά από την Τετάρτη 1/07/15 εώς και την Παρασκευή 3/07/15 για την καταβολή συντάξεων, έφερε στο φως της δημοσιότητας το υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο 1η Ιουλίου και για τρεις συναπτές ημέρες, ανοιχτά θα είναι περίπου 1.000 τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.

Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα μπορούν, για να μην ταλαιπωρούνται και τις τρεις ημέρες, να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά συνολικά με τη μία φορά. Αυτό το δικαίωμα της ανάληψης πάνω από το όριο των 60 ευρώ, θα το έχουν μόνον κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη χθεσινή σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τους εκπροσώπους των πέντε μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας και σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:To υπουργείο Οικονομικών έδωσε στην δημοσιότητα το απόγευμα της Τρίτης την ανανεωμένη λίστα με τα υποκαταστήματα της Alpha Bank που θα ανοίξουν από αύριο Τετάρτη για τις πληρωμές των συνταξιούχων.

Δείτε ποια υποκαταστήματα θα εξυπηρετούν από αύριο Τετάρτη, 30/06/15, τους συνταξιούχους στις λίστες που ακολουθούν παρακάτω:

1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2. ALPHA BANK

3. EUROBANK - ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5. ATTICA BANK

Δείτε ποια υποκαταστήματα των Συνεταιριστικών Τραπεζών θα είναι ανοιχτά αύριο για τους συνταξιούχουςΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ