ΤΧΣ για Tράπεζα Πειραιώς: "Κλείδωσε" στο ανώτερο εύρος των 4 ευρώ η τιμή για το placement

ΤΧΣ για Tράπεζα Πειραιώς: "Κλείδωσε" στο ανώτερο εύρος  των 4 ευρώ η τιμή για το placement

Oι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς έχουν λάβει εντολές ζήτησης που υπερβαίνουν κατά πολλαπλάσια τις Προσφερόμενες Μετοχές

Στο πάνω εύρος των 4 ευρώ κλείνει όπως όλα δείχνουν η διαδικασία διάθεσης του 27% των μετοχών της Πειραιώς. Το ΤΧΣ έδωσε εντολή στους διαχειριστές να ενημερώσουν τους επενδυτές ότι πιθανότατα προσφορές κάτω από τα τέσσερα ευρώ δεν θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία κατανομής.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17, παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129 και σε συνέχεια ανακοίνωσης δημοσιεύτηκε νωρίτερα σήμερα (06.03.2024), και σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του (06.03.2024), το ΤΧΣ ανακοινώνει ότι από την 6 Μαρτίου 2024, οι διαχειριστές θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στη διεθνή προσφορά ότι αιτήσεις αγοράς Προσφερόμενων Μετοχών κάτω από το ποσό των τεσσάρων (€4,00) Ευρώ ανά Προσφερόμενη Μετοχή πιθανότατα δεν θα ληφθούν υπόψη για την κατανομή των Προσφερόμενων Μετοχών».

Νωρίτερα σήμερα το ΤΧΣ ανακοίνωσε στενότερο εύρος τιμών στη διεθνή προσφορά των μετοχών της Πειραιώς.

Ειδικότερα, το ΤΧΣ ανακοίνωσε στενότερο εύρος τιμών εντός του Εύρους Τιμών για τη διεθνή προσφορά, ήτοι από €3,90 σε €4,00 ανά Προσφερόμενη Μετοχή ("Στενότερο Εύρος Τιμών").

Σημείωνε ταυτόχρονα ότι οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς έχουν λάβει εντολές ζήτησης που υπερβαίνουν κατά πολλαπλάσια τις Προσφερόμενες Μετοχές σε αυτό το Στενότερο Εύρος Τιμών.

Οι διαχειριστές της δημόσιας προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στη διεθνή προσφορά ότι αιτήσεις για την αγορά Προσφερόμενων Μετοχών κάτω από το κατώτερο όριο του Στενότερου Εύρους Τιμών δεν θα ληφθούν υπόψη για την κατανομή των Προσφερόμενων Μετοχών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ