Παπαγεωργίου (ΥφΠΕΚΑ): Κυρίως σε εξοχικά οι αυξήσεις στη ΔΕΗ

Παπαγεωργίου (ΥφΠΕΚΑ): Κυρίως σε εξοχικά οι αυξήσεις στη ΔΕΗ
Κυρίως τις εξοχικές κατοικίες θα αφρούν οι αυξήσεις της ΔΕΗ, οι οποίες δεν θα υπερβαίνουν τα 3 ευρώ το μήνα. Αυτό δήλωσε στον ρ.σ Alpha ο υφυπουργός Ενέργειας, Ασημάκης Παπαγεωργίου.


Στο μεταξύ συνάντηση με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, για το θέμα της «μικρής» ΔΕΗ, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλο, και με τη συμμετοχή του υπουργού ΠΕΚΑ, Ι. Μανιάτη, του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Π. Κουκουλόπουλου, του γενικού γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κων. Μαθιουδάκη, του προέδρου της ΔΕΗ, Αρθ. Ζερβού, και από το ΠΑΣΟΚ του Π. Ρήγα, Χρ. Πρωτόπαππα και Δημ. Καρύδη. Η συζήτηση, κατά τη σύσκεψη, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, κατά τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, και κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σημερινή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ