To νέο έξυπνο κινητό Xiaomi Mi 11 στην ελληνική αγορά

To νέο έξυπνο κινητό Xiaomi Mi 11 στην ελληνική αγορά

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση πρόκειται για την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi

Την κυκλοφορία του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου Xiaomi Mi 11 στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η εταιρεία στη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης.

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση πρόκειται για την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, «που δίνει την ευκαιρία στον χρήστη να έχει ένα επαγγελματικό στούντιο στην τσέπη του».

Στην αναλυτική παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του τηλεφώνου επισημάνθηκε μεταξύ άλλων ότι «χάρη στην τριπλή πίσω κάμερα, την κύρια κάμερα με αισθητήρα φακού ευρείας γωνίας και την υψηλότερη ανάλυση παγκοσμίως, (108MP), το Mi 11 αποτυπώνει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ προσφέρει θεαματικές λήψεις τοπίων και ακριβείς λήψεις για τις περιοχές εκτός εστίασης (bokeh)»

«Ο επαναπροσδιορισμός των προτύπων του κλάδου από το Mi 11 περιλαμβάνει επίσης έλεγχο της λήψης σε επίπεδο επαγγελματικού στούντιο με την εγγραφή HDR10+ και τη νέα λειτουργία Pro, η οποία μπορεί να ρυθμίζει την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, το διάφραγμα και το EV, δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης ακόμη και των πιο δύσκολων συνθηκών φωτισμού. Ο επαγγελματικού τύπου έλεγχος επεκτείνεται και στην επεξεργασία με προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης AI, όπως το AI Erase 2.0 που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα ή γραμμές από φωτογραφίες με ένα απλό κλικ», αναφέρθηκε επίσης

Η αγορά του Mi 11 από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi θα συνοδεύεται από προσφορά δωρεάν υπηρεσίας επισκευής σπασμένης οθόνης, η οποία θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές έως και 15 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου 2021 μέχρι και 10 Ιουνίου 2022. Επίσης, όσοι προμηθευτούν πρώτοι το νέο Xiaomi Mi 11 θα λάβουν ως δώρο και το έξυπνο ρολοί Mi Watch. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένα τεμάχια. Η διανομή των προϊόντων Xiaomi πραγματοποιείται μέσω της Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ