H LG παρουσιάζει τις εύκαμπτες οθόνες της

H LG  παρουσιάζει τις εύκαμπτες οθόνες της

Ένα μοναδικό και εντυπωσιακό digital signage  installation αποτελούμενο από εύκαμπτες OLED οθόνες της LG Electronics (LG) κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών της CES 2019.

Το ‘LG OLED Falls’ αποτελείται από 260 LG OLED εύκαμπτες open-frame επαγγελματικές οθόνες, τοποθετημένες σε κυρτή, κοίλη και επίπεδη διάταξη, προσφέροντας σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της CES μια μοναδική εμπειρία των φυσικών θαυμάτων.

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της LG στην CES που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας, το εκπληκτικό ‘LG OLED Falls’ συνιστάται από 76 κοίλες, 72 κυρτές και 112 εύκαμπτες και επίπεδες open-frame video wall οθόνες LG OLED 55 ιντσών.

Το ‘LG OLED Falls’ είναι ένα μοναδικό έκθεμα της CES 2019, ακολουθώντας την παράδοση του ‘LG OLED Canyon’ στην CES 2018 και του ‘LG OLED Tunnel’ στη CES 2017. Με ύψος 6 μέτρα και πλάτος 19,8 μέτρα το ‘LG OLED Falls’ πραγματικά εντυπωσιάζει τους συμμετέχοντες της CES, προσφέροντας μία φαντασμαγορική εμπειρία προβολής περιεχομένου μεταφέροντας τον επισκέπτη μέσα στις καμπύλες της ερήμου, τους καταρράκτες, τα κύματα των ωκεανών και τις ριπές φωτός.

Η συγκλονιστική εμπειρία video ενισχύεται περαιτέρω από την προηγμένη τεχνολογία συναρπαστικού ήχου, η οποία ενσωματώνεται και στις 2019 LG OLED οικιακές τηλεοράσεις για την καταναλωτική αγορά. Η τεχνολογία LG OLED δημιούργησε μια νέα high-end κατηγορία οθονών που δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες με τέλεια απόδοση χρωμάτων και του απόλυτου μαύρου ακόμα και από ευρείες γωνίες θέασης, σε αντίθεση με οποιαδήποτε οθόνη LCD/LED.

Η τεχνολογία OLED χρησιμοποιεί αυτοφωτιζόμενα pixels τα οποία ανάβουν και σβήνουν εντελώς ανεξάρτητα, συμβάλλοντας στην καλύτερη δυνατή αναλογία αντίθεσης για περιεχόμενο υψηλής δυναμικής εμβέλειας. Επίσης, χωρίς ξεχωριστή πηγή φωτός, οι οθόνες μπορούν να είναι εξαιρετικά ελαφρές και λεπτές, χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να είναι αρκετά εύκαμπτες ώστε να μπορούν και να τυλιχτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ