Το νέο 4G+ Smartphone SONY Xperia XZ1 Compact

Το νέο 4G+ Smartphone SONY Xperia XZ1 Compact

Στα κορυφαία χαρακτηριστικά του SONY Xperia XZ1 Compact συγκαταλέγεται και ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής

Το νέο 4G+ Smartphone SONY Xperia XZ1 Compact, που υποστηρίζει το λειτουργικό Android “O”, το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Google που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια και αυτονομία, φέρνουν αποκλειστικά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το SONY Xperia XZ1 Compact διαθέτει οθόνη αφής Triluminos 4,6 ιντσών και συνδυάζει το μικρό μέγεθος με την ποιότητα και τις υψηλές επιδόσεις. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κύρια κάμερα 19MP, τεχνολογίας MotionEye που καταγράφει και την πιο μικρή λεπτομέρεια, έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο αργής κίνησης, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι 8MP για ιδανικές Selfie. Το νέο Smartphone της SONY έχει, επίσης, 4GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία χωρητικότητας 2.700mAh, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση προστασίας από το νερό και τη σκόνη.

Στα κορυφαία χαρακτηριστικά του SONY Xperia XZ1 Compact συγκαταλέγεται και ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής, που σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G+ δίκτυο COSMOTE, διαθέσιμο ήδη στο 86% του πληθυσμού της χώρας, επιτρέπει στο χρήστη να σερφάρει με απίστευτες ταχύτητες, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία στο Mobile Internet.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SONY Xperia XZ1 Compact αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε μαύρο χρώμα, στα 559€ ή σε 36 άτοκες δόσεις των 15,53€/μήνα. Η συσκευή διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορεί να συνδυαστεί με το αξεσουάρ που ταιριάζει στον καθένα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον, με κάθε αγορά SONY Xperia XZ1 Compact, με την COSMOTE Prepaid Mastercard οι καταναλωτές παίρνουν δώρο 1GB Mobile Internet για να σερφάρουν ξέγνοιαστα.
Για να σετάρουν το νέο τους Smartphone και να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που γνωρίζουν άριστα τις λεπτομέρειες συνδεσιμότητας κάθε συσκευής.