Ανακοινώθηκε η βοηθός του Galaxy 8

Ανακοινώθηκε η βοηθός του Galaxy 8
Πριν αρκετούς μήνες η Samsung είχε δηλώσει ότι εργάζεται για την δημιουργία της δικής της ψηφιακής βοηθού, η οποία σύμφωνα με διαρροές θα ονομαζόταν Bixby. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν σήμερα, με την Samsung να κάνει την επίσημη ανακοίνωση. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η ψηφιακή βοηθός Bixby θα κάνει ντεμπούτο στο Samsung Galaxy S8.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Samsung, η Bixby θα είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες ψηφιακές βοηθούς της αγοράς, όπως Siri, Alexa και Cortana. Η Bixby θα είναι ενσωματωμένη σε αρκετές εφαρμογές, εκτελώντας στην ουσία όλες τις λειτουργίες που θα έκανες με ένα tap.

Για παράδειγμα, αν θέλεις να ταξινομήσεις τις φωτογραφίες με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, αρκεί να το ζητήσεις από αυτή. Επιπλέον, θα έχει επίγνωση των λειτουργιών που εκτελείς εκείνη την στιγμή, ώστε όταν ζητηθεί κάτι να γνωρίζει σε πιο πράγμα αναφέρθηκες.

Η Samsung φρόντισε επίσης να μην κάνει την Bixby απόλυτη όσον αφορά στις φωνητικές εντολές. Θα μπορείς να ζητήσεις τα ίδια πράγματα με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Όταν η Bixby κάνει ντεμπούτο θα έχει συμβατότητα με αρκετές εφαρμογές, με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει στην πορεία.

Τέλος, η ψηφιακή βοηθός Bixby αναμένεται να έρθει και σε άλλες συσκευές όπως τηλεοράσεις. Σίγουρα οι ικανότητές της φαίνονται αρκετά εντυπωσιακές, ας ελπίσουμε ότι θα κάνει την διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ