Έρχεται το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone - Πότε θα κυκλοφορήσει

Έρχεται το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone - Πότε θα κυκλοφορήσει
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Samsung θα λανσάρει αναδιπλούμενο smartphone. Μετά τις edge οθόνες που έβαλε στη ναυαρχίδα της, η Samsung ετοιμάζεται για smartphones που διπλώνουν. Στέλεχος της εταιρείας είχε πει ότι το αναδιπλούμενο smartphone μπορεί να κυκλοφορήσει το 2016.

Ωστόσο, τα σχέδιά της φαίνεται πως πήραν μια «μικρή» αναβολή για το 2017. Οι πληροφορίες λένε ότι του χρόνου θα λανσάρει συσκευή με οθόνη 7 ιντσών OLED, η οποία θα ξεκινά ως tablet και όταν διπλωθεί θα καταλήξει smartphone με οθόνη 5 ιντσών.

Το αναδιπλούμενο smartphone ίσως ανοίγει όπως ένα πορτοφόλι και οι πηγές λένε ότι η Samsung εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project τα τελευταία τρία χρόνια. Η αγορά των smartphones στο σύνολο έχει δείξει κορεσμό και το 2016 αναμένεται να παρουσιάσει την μικρότερη άνοδο στην ιστορία της, οπότε οι κατασκευαστές είναι λογικό να προσπαθούν να βρουν τρόπους για να την τονώσουν.

Πριν από μερικούς μήνες ο Lee Chang-hoon, επικεφαλής της Samsung Display είχε πει ότι η ανάπτυξη Foldable OLED οθονών πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας, κι εμείς αναμένουμε να δούμε πότε θα έρθει η πρώτη φουτουριστική συσκευή από τους Κορεάτες.