Στις 18 Μαρτίου στην αγορά τα iPhone 5se και iPad Air 3

Στις 18 Μαρτίου στην αγορά τα iPhone 5se και iPad Air 3
H Apple ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά τα iPhone 5se και iPad Air 3 την Παρασκευή 18 Μαρτίου αναφέρει το 9to5Mac.

Με πηγές μέσα από την ίδια την Apple το δημοσιεύμα αναφέρει πως το αναμενόμενο 4 ιντσών iPhone και το 3ης γενιάς iPad Air θα παρουσιάστουν για πρώτη φορά σε media event της Apple στις 15 Μαρτίου και κατόπιν ταυτόγχρονα θα γίνουν την Παρασκευή διαθέσιμα στην αγορά.

Αν το παραπάνω επαληθευτεί τότε αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε μια αλλαγή στο πλάνο διάθεσης της Apple που ήθελε συσκευές να γίνονται διαθέσιμες 2 εβδομάδες μετά την πρώτη παρουσιάση τους στο κοινό.

Πιο συγκεκριμένα ο Mark Gurman του 9to5Mac αναφέρει πως εξαιτίας αυτής της αλλαγής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν προ παραγγελίες.

Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως το iPhone 5se θα μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 5S ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Α9 επεξεργαστής και το ίδιο σύστημα κάμερας που συναντήσαμε πέρυσι στο iPhone 6.

Επίσης, θα έχει ένα NFC chip για την υποστήριξη του Apple ενώ οι χρωματισμοί του θα είναι σε gold, silver και space gray.

Το iPad 3 τώρα έχει περιγραφεί από πολλούς ώς ένα μικρότερο iPad Pro με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως ο Smart Connector, στέρεο σύστημα ηχείων και υποστήριξη του Apple Pencil.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ