Αυτή είναι η νέα αλλαγή που ετοιμάζει το Twitter

Αυτή είναι η νέα αλλαγή που ετοιμάζει το Twitter
Μια νέα αλλαγή σχεδιάζει το δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης Twitter σε μια προσπάθεια να διευκολύνει περισσότερο τους χρήστες του.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal που επικαλείται πηγή με γνώση της υπόθεσης η εταιρίαφέρεται να σχεδιάζει την επέκταση του ορίου των 140 χαρακτήρων έως και τους 10.000.

Πολλοί χρήστες του Twitter ωστόσο απορρίπτουν μια τέτοια αλλαγή – η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα τέλη του Μαρτίου – επισημαίνοντας ότι θα καταστρέψει την αμεσότητα και ταχύτητα του μέσου. Χωρίς το όριο, το οποίο υποχρεώνει τους χρήστες να "συμπυκνώνουν" τις σκέψεις τους, οι αναρτήσεις ενδεχομένως να αρχίσουν να μοιάζουν με αυτές που εμφανίζονται σε άλλα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ, η εταιρεία έχει στόχο να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση και αίσθηση του μέσου. Για αναρτήσεις που θα ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέγουν συνδέσμους και να επεκτείνουν για να δουν το υπόλοιπο κείμενο, αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα. Παράλληλα, οι χρήστες θα ειδοποιούνται όταν ξεπερνούν το όριο των 140 χαρακτήρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ