Έρχεται το συνδρομητικό YouTube - Τι θα προσφέρει εάν πληρώσεις

Έρχεται το συνδρομητικό YouTube - Τι θα προσφέρει εάν πληρώσεις
Μια νέα συνδρομητική υπηρεσία φέρνει στο προσκήνιο η δημοφιλής ιστοσελίδα YouTube η οποια τίθεται σε λειτουργία την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκεται για το YouTube Red, που σύμφωνα με την εταιρία θα τεθεί σελειτουργία από τις 28 Οκτωβρίου στις ΗΠΑμε συνδρομή 9,99 δολαρίων τον μήνα.

Το YouTube σημειώνει ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή στη δωρεάν έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας του, ενώ οι χρήστες στις ΗΠΑ θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν το YouTube Red δωρεάν για έναν μήνα.

Τα πλεονεκτήματα που θα παρέχει στους συνδρομητές του το YouTube Red είναι παρακολούθηση βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, δυνατότητα να «σώζεται» ένα βίντεο για παρακολούθηση offline, στο smartphone ή το tablet και η αναπαραγωγή βίντεο στο background.

Η συνδρομή ισχύει για χρήση από όλες τις συσκευές που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης, από τις οποίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση μέσω νέων εφαρμογών, όπως το Gaming, αλλά και το νέο, YouTube Music, που αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα. Η εν λόγω υπηρεσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα έχει σκοπό να διευκολύνει την αναζήτηση και ακρόαση τραγουδιών στο YouTube.

Σημαντική χαρακτηρίζεται και η πρόσβαση (members-only access) σε νέες σειρές και ταινίες από τους κορυφαίους δημιουργούς που βρίσκονται στο YouTube. Οι εν λόγω παραγωγές θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση/ θέαση από τις αρχές του 2016, και περιλαμβάνουν μια σειρά reality-adventure με πρωταγωνιστή τον γνωστό gaming YouTuber, PewDiePie (Scare PewDiePie), μια κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας (Lazer Team), ένα κοινωνικό πείραμα επιβίωσης μέσα σε μια...κρίση με ζόμπι (Fight of the Living Dead) και άλλα.