Το Facebook Messenger εφοδιάζεται με χάρτες

Το Facebook Messenger εφοδιάζεται με χάρτες
Μετά την αποστολή χρημάτων μέσω Messenger, το Facebook κάνει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει στους χρήστες του μια νέα χρήσιμη εφαρμογή.

Έτσι, πέρα από το να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με άλλους, μπορείτε πλέον να στείλετε σε άλλους χάρτη με την τοποθεσία σας ή με ένα άλλο μέρος που θέλετε να μοιραστείτε. Η δυνατότητα έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη μέσω update του Messenger app που θα γίνει διαθέσιμο στη συσκευή σας.

Όταν θα συμβεί αυτό θα μπορείτε πατώντας στις τρεις τελείες κάτω δεξιά στην οθόνη [που σημαίνουν “περισσότερα”] να πείτε στον φίλο σας που είναι το μπαράκι που θα συναντηθείτε, ή σε ποιό σημείο της πλατείας θα δώσετε ραντεβού.

Μετά το update θα εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο να μοιράζεστε την τοποθεσία σας, όποτε εσείς θέλετε και με ξεχωριστό μήνυμα. Θα μπορείτε όμως να μοιράζεστε μία τοποθεσία ακόμη και αν δεν είστε εκεί.

Σημειώνεται ότι το Facebook δεν έχει θέσει γεωγραφικούς περιορισμούς για τη διαθεσιμότητα της νέας υπηρεσίας, κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσει και στα δικάς μας smartphone σύντομα.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ