Αντικαθιστούν προβληματικούς φορτιστές στην Apple λόγω υπερθέρμανσης

Αντικαθιστούν προβληματικούς φορτιστές στην Apple λόγω υπερθέρμανσης
Με ανακοίνωσή της η Apple ζητά από τους καταναλωτές της να ανταλλάξουν τα USB τροφοδοτικά των iPhone 3Gs, iPhone 4 και iPhone 4s που κυκλοφόρησαν από τον Οκτώβριο του 2009 έως και τον Σεπτέμβριο του 2012 στην ευρωπαική αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η Apple προχωρά στην ανταλλαγή των παλιών τροφοδοτικών για λόγους ασφαλείας καθώς σε κάποια από αυτά παρατηρήθηκε υπερθέρμανη. Το πρόγραμμα ανταλλαγής τρέχει από 18 Ιουνίου 2014 και το κάθε προβληματικό ανταλλακτικό ανταλλάζεται με καινούριο επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό χωρίς καμία χρέωση.

Η διαδικασία ανταλλαγής

Να πάτε το προβληματικό τροφοδοτικό σε ένα συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple. Θα χρειαστεί να επαληθευθεί ο σειριακός αριθμός του iPhone σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, οπότε να έχετε το iPhone σας μαζί σας.

Αναγνώριση του τροφοδοτικού σας

Ελέγξτε την ετικέτα μεταξύ των διακλαδώσεων στο τροφοδοτικό σας και συγκρίνετε με τις εικόνες με κόκκινο περίγραμμα παρακάτω. Ο αριθμός μοντέλου και το χρώμα των γραμμάτων "CE" είναι ο τρόπος αναγνώρισης ενός προβληματικού τροφοδοτικού.

Προβληματικό τροφοδοτικό Μοντέλο A1300, με τη σήμανση "CE" σε σκούρο γκρι χρώμα. Αν έχετε ένα προβληματικό τροφοδοτικό, διακόψτε τη χρήση του και ανταλλάξτε το με ένα καινούριο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPhone σας συνδέοντάς το μέσω καλωδίου USB στον υπολογιστή σας, μέχρι να λάβετε ένα ανταλλακτικό τροφοδοτικό.

Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό Μοντέλο A1400, με τη σήμανση "CE" σε γκρι χρώμα. Δεν απαιτείται ανταλλαγή του τροφοδοτικού σας.

Προβληματικό τροφοδοτικό

Προβληματικό

Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό

Ανταλλακτικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ