Google Play Movies: Διαθέσιμη η αγορά και η ενοικίαση ταινιών και στην Ελλάδα

 Google Play Movies: Διαθέσιμη η αγορά και η ενοικίαση ταινιών και στην Ελλάδα
Mία νέα - ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία από την Google -κυρίως για τους σινεφιλ - έρχεται στην χώρα μας.


Πλέον, οι χρήστες στην Ελλάδα θα μπορούν να αγοράζουν ή να ενοικιάζουν ταινίες από το Google Play.
Aν και αυτή τη στιγμή οι ταινίες δεν θα διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους, ωστόσο δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο να το δούμε στο μέλλον.
Η παρακολούθηση των ταινιών θα γίνεται μέσω του υπολογιστή μας ή την φορητή συσκευή. Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η διατήρηση ταινιών στον υπολογιστή για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης, κάτι που μπορεί να γίνει όμως σε Android smartphones και tablets.
Έτσι, μετά την προσθήκη και των ταινιών, έχουμε πρόσβαση σχεδόν σε όλο το ψηφιακό περιεχόμενο που παρέχεται από το Google Play Store, με εξαίρεση τις τηλεοπτικές σειρές, που είναι διαθέσιμες μόνο σε Αυστραλία, Καναδά, Ιαπωνία, Αγγλία και Αμερική, καθώς και στο επί πληρωμή περιεχόμενο του «Περιπτέρου». Οι περισσότερες ταινίες διατίθεται σε δύο εκδόσεις , κανονικής και υψηλής ποιότητας, με τις πρώτες να έχουν χαμηλότερη τιμή. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης ταινιών, με μικρότερο κόστος σε σύγκριση με την αγορά, με περιορισμό όμως στον χρόνο που είναι αυτή διαθέσιμη (για παράδειγμα μπορεί είναι διαθέσιμη για έναρξη παρακολούθησης μέσα σε 30 μέρες, αλλά αν ξεκινήσει ο χρήστης να την παρακολουθεί να έχει 48 ώρες για να την ολοκληρώσει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ