Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Galaxy S5 στην Ελλάδα

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Galaxy S5 στην Ελλάδα
Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε το Galaxy S5 και τη νέα σειρά συσκευών Gear για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για συσκευές που σχεδιάστηκαν με κριτήριο όλα αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο τους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, πιστοποιημένη Life Coach, ανέδειξε τα σημεία που βοηθούν τον καθένα από εμάς να κάνει καλύτερη τη ζωή του και να επιτύχει τους στόχους του.

Samsung Galaxy S5

Διασκεδάστε με τη μοναδική κάμερα

Με την κάμερα του Galaxy S5, οι λάτρεις της φωτογραφίας θα έχουν τη δυνατότητα να «αιχμαλωτίσουν» με ακρίβεια κάθε σημαντική στιγμή, δημιουργώντας φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες. Όλα όσα ενδιαφέρουν τον χρήστη βρίσκονται ένα κλικ μακριά – τόσο απλό και τόσο γρήγορο, όσο το auto focus της προηγμένης κάμερας 16MP του Galaxy S5.

Αθληθείτε με τον προσωπικό σας προπονητή

Οι πιο αθλητικοί χαρακτήρες θα βρουν στη νέα συσκευή τον προσωπικό τους trainer, ο οποίος θα παρακολουθεί το πρόγραμμα άσκησής τους κάθε στιγμή.

Απίστευτη ταχύτητα

Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει το πιο γρήγορο δίκτυο LTE (4G), αλλά και το πιο γρήγορο Wi Fi, διπλασιάζοντας την ταχύτητά του. Με τον τρόπο αυτό, η παρακολούθηση δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο δεν συγκρίνεται με τίποτα από όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν. Για ακόμα πιο απαιτητικές καταστάσεις, το Samsung Galaxy S5 έχει τη λειτουργία “Download Booster” που ενισχύει την ταχύτητα download ακόμα περισσότερο.

Ζήστε χωρίς περιορισμούς

Το Galaxy S5 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, αψηφώντας τις φθορές που μπορεί να προκαλέσουν, χάρη στην πιστοποίηση IP67.

Όλες οι λειτουργίες σε μία συσκευή

Το Galaxy S5 επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με στιλ, χάρη στον κομψό σχεδιασμό του και την όμορφη γκάμα χρωμάτων, στα οποία είναι διαθέσιμο.


Σχετικά με τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit

Το Samsung Gear 2, που περιλαμβάνει και κάμερα πάνω στη συσκευή, και το Gear 2 Neo διακρίνονται για το ελαφρύ βάρος τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις της μόδας. Αντίστοιχα, το Gear Fit, η πρώτη συσκευή που φοριέται και διαθέτει καμπυλωτή οθόνη Super AMOLED, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό fitness band. Και οι τρεις συσκευές λειτουργούν ως επέκταση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να αποδέχονται ή να απορρίπτουν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ, παράλληλα, τους προσφέρουν δυνατότητες που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνήθειες τους, όπως να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής.
Με την προσθήκη ενός ανεξάρτητου music player με Bluetooth headset, οι χρήστες μπορούν να αφήσουν το smartphone τους στο σπίτι και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει. Επίσης, μπορούν να εκφράσουν τη διάθεσή τους ή να συνδυάσουν το ντύσιμό τους με ένα από τα μοντέρνα και κομψά χρώματα που είναι διαθέσιμα για το λουράκι των συσκευών.
Με το λανσάρισμά τους, τα Samsung Gear θα είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones & tablets της σειράς Samsung Galaxy.
Όλες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στις 11 Απριλίου 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ