Ερχονται τα κινητά παιχνιδοκονσόλες

Ερχονται τα κινητά παιχνιδοκονσόλες
Η Samsung ανακοίνωσε το Smartphone GamePad και την εφαρμογή Mobile Console, ενισχύοντας τη gaming εμπειρία στις συσκευές της σειράς Samsung Galaxy.

Ως απάντηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile gaming παγκοσμίως, το Smartphone GamePad της Samsung προσφέρει μια διασκεδαστική, άνετη και προηγμένη εμπειρία gaming, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Με το Smartphone GamePad, το Galaxy smartphone ή το tablet σας μετατρέπονται άμεσα σε φορητή, ή ακόμα και σε οικιακή, κονσόλα gaming. Η συσκευή έχει premium σχεδιασμό, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα, ενώ είναι κατασκευασμένη με ατσάλινο πλαίσιο. Το GamePad προσαρμόζεται σε φορητές συσκευές 4 έως και 6,3 ιντσών, επιτρέποντας σας να παίζετε παιχνίδια, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Επίσης, συνδέοντας το Galaxy σας στην τηλόραση, είτε μέσω καλωδίου HDMI είτε μέσω της εφαρμογής AllShare Screen Mirroring, μπορείτε να απολαύσετε gaming εμπειρία επιπέδου κονσόλας στο σαλόνι σας.


Το GamePad συνδέεται εύκολα με smartphones και tablets μέσω Bluetooth. Οι Samsung Galaxy συσκευές που τρέχουν Android 4.3, όπως τα Galaxy Note 3, S4, Note II και S III, συνδέονται άμεσα με το GamePad μέσω NFC και έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε παιχνίδια, μέσω του πλήκτρου "Play". Πατώντας το "Play" μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mobile Console, η οποία, σε συνδυασμό με το GamePad, επιτρέπει την άνετη περιήγηση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που υποστηρίζονται από το χειριστήριο, καθώς και την αγορά τους. Η εφαρμογή Mobile Console διαθέτει παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών, από racing όπως το Need for Speed Most Wanted, μέχρι δράσης όπως το Prince of Persia: The Shadow and the Flame και αθλητικά όπως το Virtua Tennis Challenge. Η εφαρμογή Mobile Console είναι διαθέσιμη στο Samsung Apps για κατέβασμα ή πατώντας το πλήκτρο "Play" στο GamePad. Στο λανσάρισμα θα υπάρχουν 35 παιχνίδια διαθέσιμα, ενώ ακόμα περισσότερα θα βγουν μέσα στο 2014. Το Samsung GamePad κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται σύντομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ