ΔΥΠΑ: 16η «Ημέρα Καριέρας» στη Λαμία την Παρασκευή – Πάνω από 1.300 θέσεις εργασίας

 ΔΥΠΑ: 16η «Ημέρα Καριέρας» στη Λαμία την Παρασκευή – Πάνω από 1.300 θέσεις εργασίας

Οι ειδικότητες που αναζητούνται

Τη 16η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στη Λαμία διοργανώνει την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Exodos Events (Καρατζάβελου 4), από τις 10:00 έως τις 18:00, θα συμμετάσχουν 35 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας με περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Στις 35 επιχειρήσεις που συμμετέχουν, περιλαμβάνονται βιομηχανίες κατασκευής φαρμάκων, υλικών συσκευασίας, παραγωγής καλωδίων κ.λπ., κατασκευαστικές εταιρείες, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, επιχειρήσεις logistics, χονδρικού και λιανικού εμπορίου, υδατοκαλλιέργειας και ιχθυοκαλλιέργειας, τηλεπικοινωνιών, εξυπηρέτησης πελατών, παροχής υπηρεσιών, κ.ά.

Οι ειδικότητες που αναζητούνται

Στις ειδικότητες που αναζητούνται, περιλαμβάνονται αυτές των μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, χημικών, χημικών μηχανικών, ηλεκτρολόγων και μηχανικών συντήρησης, χειριστών μηχανημάτων, εργατών παραγωγής, εργατών ιχθυοτροφείου, εξειδικευμένων τεχνιτών, τεχνολόγων τροφίμων, υπαλλήλων λογιστηρίου, πωλητών (σε καταστήματα και εξωτερικοί), στελεχών πληροφορικής, υπαλλήλων τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης πελατών, γραφιστών, μηχανικών οχημάτων και τεχνιτών αμαξωμάτων, υπαλλήλων αποθήκης και οδηγών, καθώς και ειδικότητες από όλο το φάσμα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, κ.ά.

Επιπλέον, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-lamia-2023/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ