Ξεκίνησε η καταβολή επιδότησης του Κοινωνικού Τουρισμού

Ξεκίνησε η καταβολή επιδότησης του Κοινωνικού Τουρισμού

Το ποσό θα καταβληθεί με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Ξεκίνησε χθες η καταβολή της επιδότησης μετακίνησης στους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2017, που επέλεξαν ως ταξιδιωτικό προορισμό το νησί της Λέσβου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.
Το ποσό θα καταβληθεί με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους. Το ποσό επιδότησης ανέρχεται, μέχρι 50 ευρώ, για κάθε άτομο που καταβάλλει ολόκληρο εισιτήριο και μέχρι 25 ευρώ για τα άτομα που καταβάλλουν μειωμένο εισιτήριο.
Υπενθυμίζεται στους δικαιούχους που έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις διακοπές τους στο νησί της Λέσβου ή προτίθενται, μέχρι τη λήξη του προγράμματος (8/5/2017), να επιλέξουν ως προορισμό τους το νησί αυτό, ότι η απόδοση της επιδότησης μετακίνησης πραγματοποιείται με την υποβολή αίτησης.
Υπόδειγμα της αίτησης μπορεί να εκτυπωθεί από τον σύνδεσμο apps.ogaservices.gr/agrotiki_estia/aitisi_epid_ticket_lae.pdf και θα συνοδεύεται από τα πρωτότυπα αποκόμματα των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής προς και από το νησί της Λέσβου, αντίγραφο του δελτίου Κοινωνικού Τουρισμού (στέλεχος για το δικαιούχο) και φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου τράπεζας από το οποίο θα προκύπτει το ΙΒΑΝ του δικαιούχου.
Η αίτηση θα αποστέλλεται στη Διεύθυνση της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ-Πατησίων 30-10170, Αθήνα.