Ν. Ηλιόπουλος για υπόθεση υποκλοπών: Το Politico επιβεβαιώνει προσπάθεια συγκάλυψης

Ν. Ηλιόπουλος για υπόθεση υποκλοπών: Το Politico επιβεβαιώνει προσπάθεια συγκάλυψης

Τι αναφέρει για σημερινό δημοσίευμα του Politico, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

"Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων", τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός "όσο κι αν προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν".

Αναφέρει ειδικότερα πως "όταν η Κομισιόν στις 29 Ιουλίου ζήτησε με επιστολή της εξηγήσεις για το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων Predator, η κυβέρνηση, στις 2 Αυγούστου, απάντησε ζητώντας να μην ασχοληθούν, επικαλούμενη "λόγους εθνικής ασφάλειας" και απαξίωσε τις αποκαλύψεις των Μέσων". "Τότε που υποτίθεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε τίποτα", σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προσθέτοντας ότι "η συνέχεια είναι γνωστή", "τρεις μέρες μετά αναγκάστηκαν να παραιτηθούν οι Δημητριάδης και Κοντολέων, μπας και γλιτώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που πιάστηκε "με τους κοριούς στην πλάτη"".

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι "κάθε μέρα που περνάει οι κινήσεις Μητσοτάκη θα αποκαλύπτουν ακόμα πιο βαθιά την ενοχή του". Σημειώνει πως "όσο και να προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν: και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το παρακράτος του, όπως δεν μπόρεσε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και το ρεσάλτο στα μυστικά κονδύλια υπουργείων μέσα από απόρρητες συμβάσεις, που θα είναι το επόμενο κεφάλαιο των αποκαλύψεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ