Γ. Οικονόμου: Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει αποτελέσματα ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους

Γ. Οικονόμου: Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει αποτελέσματα ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας σε συνάντησή του με την ΕΚΠΟΙΖΩ.

Την ώρα που η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σχολιάσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας, όπως όλα τα μεγάλα ζητήματα, αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία, προσπαθώντας να αποκρύψει το ολοφάνερο γεγονός: ότι η Κυβέρνηση τρέχει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, προσπαθώντας να απαλύνει τα προβλήματα.

Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται.

Στους λογαριασμούς του Αυγούστου θα ισχύσει η αναίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εφαρμοστεί η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας σε ποσοστό 90% ώστε να εξασφαλιστούν επιπλέον πόροι για τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Η κυβέρνηση πασχίζει για το καλό της κοινωνίας και φέρνει αποτέλεσμα, την ώρα που ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους μπροστά στις κάμερες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ