Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε το τέλος της πολιτικής του καριέρας - Τι είπε για τη Φώφη Γεννηματά

Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε το τέλος της πολιτικής του καριέρας - Τι είπε για τη Φώφη Γεννηματά

Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε πως αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολιτική του καριέρα και να μην είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

“Η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ήταν μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε για οικογενειακους λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου. Ανακοινώνω την πρόθεσή μου σε – σχεδόν – ουδέτερο πολιτικό χρόνο, πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διευκολύνω τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, στην οποία συμμετέχω από το 2017″ ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Για τη Φώφη Γεννηματά

“Τα χρόνια της εμπλοκής μου στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν γεμάτα: Με γόνιμες πολιτικές δράσεις, χαρές και επιτυχίες αλλά και δυσαναπλήρωτες, οδυνηρές, απώλειες. Η σκέψη μου πάει ιδίως στη Φώφη Γεννηματά, η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

“Η μάχη για μια Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη, μια Ελλάδα που εμβαθύνει τη δημοκρατία, εκσυγχρονίζει τις δημόσιες υποδομές και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, μια Ελλάδα προσανατολισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, που αγκαλιάζει όσους έχουν την τύχη να διαβιούν στο έδαφός της και δεν αφήνει κανέναν «εκτός των τειχών», είναι πάντοτε ζωντανή. Και σε αυτή τη μάχη, που υπηρετεί η δημόσια δράση μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, θα συνεχίσω -αυτονόητα- να είμαι παρών” καταλήγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ