ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διπλασίασε τα χρέη της ΝΔ σε 392 εκατ. ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διπλασίασε τα χρέη της ΝΔ σε 392 εκατ. ευρώ

Οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν και ανάμεσα στη ΝΔ των 392 εκ. ευρώ σε χρέη και του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη στην ηγεσία της Ν.Δ. το 2016 υποσχέθηκε χρηστή οικονομική διαχείριση. Έξι χρόνια μετά κατάφερε να διπλασιάσει το χρέος του κόμματος του το οποίο αγγίζει πλέον τα 392 εκ. ευρώ», τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Την ίδια ώρα, βουλευτές του κόμματος του λένε στους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος ότι το τζάμπα πέθανε, την ίδια ώρα που έχουν ήδη ξεκινήσει να βγάζουν στο σφυρί και πρώτες κατοικίες λόγω χρεών», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, «Το κόμμα των τζαμπατζήδων και των μπαταχτσήδων συνεχίζει να προσβάλλει και να προκαλεί μια ολόκληρη κοινωνία που στενάζει από λογαριασμούς και χρέη.

Το πολιτικό ζήτημα είναι μείζον και τα ερωτήματα αμείλικτα.

Πώς μπορεί ένα κόμμα και μια ηγεσία τόσο εξαρτημένη από τις Τράπεζες να ασκήσει πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας μακριά από τις πιέσεις των ισχυρών πιστωτών της; Πώς μπορεί ένα κόμμα και μια ηγεσία τόσο βουτηγμένη στα χρέη να πείσει ότι διαχειρίζεται με σωστό τρόπο τα δημόσια οικονομικά;»

«Εν τέλει, στις επόμενες εκλογές οι πολίτες εκτός των άλλων θα κληθούν να επιλέξουν και ανάμεσα στη ΝΔ των 392 εκ. ευρώ σε χρέη και του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ και έχει σε τάξη τα οικονομικά του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ