Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες να στείλουν συστημένο τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες να στείλουν συστημένο τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Άρτα, όπου βρίσκεται για περιοδεία κάλεσε όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στη διαδικασία της Κυριακής

«Ας είναι η Κυριακή που έρχεται η πρώτη από τις δύο σημαντικές για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Την Κυριακή στις 15 και την Κυριακή των εκλογών, όποτε ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να στήσει τις κάλπες για να δει ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους πολίτες κατά την περιοδεία του στην Άρτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στη διαδικασία της Κυριακής, σημειώνοντας πως «θέλουμε τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 "ταχυδρομεία" μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο τον λογαριασμό σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό.

Θέλουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής μαζί με το μήνυμα της ελπίδας να πάει από άκρη σε άκρη σε όλον τον τόπο».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο πήχης είναι «να ξαναγυρίσει η ελπίδα στον τόπο. Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός. Δεν ζητάμε να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα. Ζητάμε να κλαδέψουν τα κλεφτόδεντρα των φίλων τους που πλουτίζουν, των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει επέλαση στον δημόσιο πλούτο σαν τις ακρίδες» ανέφερε.

«Ζητάμε να επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα» είπε και συμπλήρωσε πως γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα. Γνωρίζει, όμως, πως «με δικαιοσύνη μπορούμε να δώσουμε στήριξη στους αδύναμους, στους μεσαίους, τους μη προνομιούχους. Αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε» υπογράμμισε.

Από την Άρτα ο κ. Τσίπρας έδωσε υπόσχεση στους πολίτες, ότι «θα σταθούμε δίπλα σας και θα στηρίξουμε το δημόσιο ταμείο, να σταματήσει η λεηλασία, η κλεψιά και οι ανισότητες. Θα τα βγάλουμε πέρα, γιατί αυτός ο τόπος έχει δυνατότητες και αξίζει καλύτερα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που περιοδεύει σήμερα και στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ