Άγριος καυγάς στη Βουλή - Πολάκης σε Γιαννακοπούλου: Ο Θεός συγχωρεί εγώ ποτέ

Άγριος καυγάς στη Βουλή - Πολάκης σε Γιαννακοπούλου: Ο Θεός συγχωρεί εγώ ποτέ

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, που επιτέθηκε φραστικά στη Νάντια Γιαννακοπούλου, που ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του.

Το περιστατικό έγινε σήμερα (3/5) στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Ο Παύλος Πολάκης, κατά τη συζήτηση συμφωνίας μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ, επανέφερε το θέμα της άρσης ασυλίας του, λόγω της εναντίον του μήνυσης που έχει καταθέσει η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή. Ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει ότι η κ. Αραμπατζή δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους στο μέσο ενημέρωσης (που έχει μαζί με τον πατέρα της), κάτι που διέψευσε η βουλευτής της ΝΔ λέγοντας ότι αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό.

Όμως ο κ. Πολάκης παρουσίασε στοιχεία ότι ως το 2021 δεν είχε πληρώσει τους εργαζόμενους. Απευθυνόμενος λοιπόν σήμερα σε όσους ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του στον φυσικό δικαστή είπε: «Πως νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κυρία Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζόμενους με 20.000 ευρώ -να γυρίσει στον καθένα- και ήρθε στη Βουλή και έλεγε ότι τη συκοφαντούμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσέθεσε ότι η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους είχε πληρώσει ακόμη. «Δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο, αλλά εσείς ψηφίσατε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Υπάρχει διαδικασία να γυρίσει πίσω αυτό; Όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ».

Ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε προσωπικά και στην κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;». Όταν τελείωσε την τοποθέτησή του, αποχώρησε από την αίθουσα. Τότε η κ. Γιαννκοπούλου τον κάλεσε να μείνει για να ακούσει την απάντησή της. «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια», είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

«Ο Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια»
«Δε θα πέσω στο επίπεδο του δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιον μου για τα ψεύδη που έγραψε στα social media και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει. Δυστυχώς, ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», απάντησε η κ. Γιαννακοπούλου και σημείωσε ότι κανένας από τους βουλευτές δεν είναι υπεράνω του νόμου. «Δεν είμαστε πολίτες ειδικής κατηγορίας, για να κρυβόμαστε πίσω από τη βουλευτική μας ασυλία», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ