Μπακογιάννη: Απολύτως εξοργιστική η δήλωση Δούκα-Ήταν λογική «Μαυρογιαλούρου»

Μπακογιάννη: Απολύτως εξοργιστική η δήλωση Δούκα-Ήταν λογική «Μαυρογιαλούρου»

«Ήταν μια εικόνα που παρέπεμπε σε όλα τα κακά στερεότυπα της πολιτικής» σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

 

«Απολύτως εξοργιστική» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την δήλωση του Πέτρου Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων στην Ηλεία, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».


«Ήταν μια εικόνα που παρέπεμπε σε όλα τα κακά στερεότυπα της πολιτικής, ήταν λογική μαυρογιαλούρου» σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως αδίκησε με αυτόν τον τρόπο την κυβέρνηση στην οποία ήταν μέλος.

Η κα Μπακογιάννη επίσης εξήγησε πως η κυβέρνηση μετά την καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία έδρασε γρήγορα για την ανακούφιση των πληγέντων.«Μετά την τραγωδία που ζήσαμε αποζημιώσαμε με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο μέσω τραπεζών τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα. Η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και μπόρεσε να τότε να τους δώσει τουλάχιστον 3 χιλιάδες ευρώ ώστε να εξασφαλίσουν τα βασικά. Δεν είχε δεχθεί μάλιστα ούτε την κριτική της αντιπολίτευσης».

Για την αποπομπή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού μετά την άμεση αντίδραση από τον πρωθυπουργό ανέφερε τα εξής: Η στάση του Λιβανού με λύπησε πάρα πολύ, παρασύρθηκε από κλίμα μια πλάκας στο τραπέζι και δεν αντέδρασε, όπως θα έπρεπε να αντιδράσει. Δυστυχώς για αυτόν και μόνο τον λόγο θα έπρεπε να φύγει από το Υπουργείο, ένας άξιος και έντιμος άνθρωπος με ικανότητες. Έδειξε έλλειψη ενσυναίσθησης και δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ενσυναίσθηση. Δεν μπορείς να κάνεις χαβαλέ με τέτοιου είδους καταστροφές .Για αυτό υπήρξε και η ταχύτατη αντίδραση του πρωθυπουργού, είναι κόντρα σε οτιδήποτε πιστεύουμε και ακυρώνει την λογική της παράταξης εδώ και πολλά χρόνια από την ίδρυση της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ