Φίλιππος Φόρτωμας: Έκκληση για εμβολιασμό μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορωνοϊού

Φίλιππος Φόρτωμας: Έκκληση για εμβολιασμό μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορωνοϊού

Το μήνυμα του βουλευτή της ΝΔ που νόσησε από τον κορωνοϊό παρά το ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την αποσωλήνωσή του και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, παρότι εμβολιασμένος, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας από την περασμένη Τετάρτη.

Ο βουλευτής, μετά την περιπέτειά του, κάνει τώρα έκκληση μέσω Facebook για να κάνουν όλοι οι πολίτες το εμβόλιο.

Χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Φόρτωμας έγραψε στο Facebook το εξής μήνυμα:

«Η χρονιά που πέρασε μου επεφύλασσε στο κλείσιμο της, μια περιπέτεια υγείας εξαιτίας του κορωναϊού, η οποία με έκανε να σκεφτώ πόσο ευεργετικός ήταν ο εμβολιασμός μου, αλλά και πόσο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας! Με γεμίσατε με αγάπη και μου δώσατε μεγάλη δύναμη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας για τη φροντίδα του.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και με αγάπη για όλους σας και για τις οικογένειες σας! Να εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει γιατί το πιο σημαντικό για την χρόνια που ξεκίνησε πριν λίγο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί! Χρόνια Πολλά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ