ΠτΔ: Αντάλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και ναυτικούς

ΠτΔ: Αντάλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και ναυτικούς

Τηλεφωνική συνομιλία με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού, με πλοιάρχους ελληνικών ποντοπόρων πλοίων, αλλά και εκπροσώπους της ομογένειας είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Στρογγύλης και Διλόφου, τους Κυβερνήτες των Φρεγατών «ΑΙΓΑΙΟΝ» και «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» που επιχειρούν στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, τους επικεφαλής της 130 Σμηναρχίας Μάχης στη Λήμνο και της 135 Σμηναρχίας Μάχης στη Σκύρο, καθώς και με τον Κυβερνήτη Περιπολικού Ανοιχτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος «080» που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου.

Η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους.

Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τους πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «EPHESOS» και «ADVENTURE», που πλέουν στον Ατλαντικό και τον Ινδικό Ωκεανό, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με ήρεμες θάλασσες.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας Πανφίλοβα, στο Καζακστάν, στην οποία διαβιούν σήμερα περίπου 1.000 Έλληνες ποντιακής καταγωγής, και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ