Διέγραψε Κουρουμπλή μετά τα περί «δολοφόνων» βουλευτών της Ν.Δ.

Διέγραψε Κουρουμπλή μετά τα περί «δολοφόνων» βουλευτών της Ν.Δ.

Ένα μέλος λιγότερο αριθμεί από το βράδυ της Πέμπτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το δυναμικό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Πέμπτης.

Είχε προηγηθεί επίθεση με οξύτατους χαρακτηρισμούς από τον -πρώην πλέον- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα.

«Όφειλε να είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός μετά από αυτήν την αποκάλυψη. Δεν θα το περάσετε έτσι, μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι το καταλαβαίνετε το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα», είπε ο Π. Κουρουμπλής προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβαν σαφείς αποστάσεις από τα λεγόμενά του.

Σχόλιο Ν.Δ. με αιχμές για τον Π. Πολάκη

«Προς κ. Τσίπρα:

Κι άλλος είχε μιλήσει με την ίδια γλώσσα αλλά δεν διαγράφηκε.

Προφανώς το “alter ego” έχει άλλη αντιμετώπιση», αναφέρει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. αναφερόμενο εμμέσως στον Παύλο Πολάκη

Σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής

Η δοκιμασία της κοινωνίας από την πανδημία δεν θα τελειώσει όσο κυριαρχεί η πόλωση και η ακραία δημαγωγία. Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβόμαστε όμως, ότι ο Κουρουμπλής μπορεί να έφυγε, αλλά όσα εξέθρεψε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ