Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Τη Δευτέρα το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής για να αποφασίσει σχετικά με τις εκκρεμότητες που προκύπτουν μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο γραμματέας της Κ.Ο., Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε πριν λίγη ώρα ότι θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, και η εισήγηση του θα είναι, «για τη λειτουργία της Κ.Ο στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η πρόεδρος μας αλλά και της αναγκαίας συνέχειας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της».

Συγκεκριμένα ο γραμματέας είπε: «Έως την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης. Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν».

Ο κ. Κεγκέρογλου προσέθεσε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας γίνεται αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ενώ υπενθύμισε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ