Υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Π. Γερουλάνος με 6.245 υπογραφές

Υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Π. Γερουλάνος με 6.245 υπογραφές

 

"Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι" αναφέρει ο κ.Γερουλάνος σε δήλωσή του

 

 

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με την υποστήριξη 6.245 πολιτών που υπέγραψαν υπέρ της, κατέθεσε ο Παύλος Γερουλάνος στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ).

"Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους", αναφέρει ο κ.Γερουλάνος σε δήλωσή του.

Όπως πρσθέτει, "στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι".

Σημειώνεται ότι σήμερα απέσυρε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, με μια μακροσκελή δήλωσή του εξηγεί ότι από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι: "η υποψηφιότητα του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα, όχι μόνο στο Κίνημα Αλλαγής αλλά και σε όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας".

Μετά την αποχώρηση Κεγκέρογλου, διεκδικητές παραμένουν οι Γ Παπανδρεου, Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Χρηστίδης και Π. Γερουλάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ