Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά

Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά


Σύσσωμος ο πολιτικό κόσμος της χώρας εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

 

 

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση έστειλε ο πολιτικός κόσμος της χώρας στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία νοσηλεύται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από επιδείνωση της υγείας της.

Στον νοσοκομείο εκτάκτως η Φ. Γεννηματά - Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο εύχεται περαστικά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

"Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση", εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει".

Μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

"Απ' όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά" αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης και προσθέτει: "Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!".

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της».

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ