Ευχαριστήρια επιστολή Μενέντεζ σε Σακελλαροπούλου: Θα έχω πάντα στην καρδιά μου το παράσημο

Ευχαριστήρια επιστολή Μενέντεζ σε Σακελλαροπούλου: Θα έχω πάντα στην καρδιά μου το παράσημο

Την «σημαντικότερη διάκριση» που έχει λάβει στη ζωή του, χαρακτήρισε την απονομή του παράσημου του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής, ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ (Μπόμπ) Μενέντεζ.

Ο κ. Μενέντεζ εκφράζει ευγνωμοσύνη για την παρασημοφόρησή του με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο κ. Μενέντεζ σημειώνει ότι ήταν η σημαντικότερη διάκριση που έχει λάβει στη ζωή του και τονίζει ότι προσβλέπει στη συνέχιση και στο μέλλον αυτής της καλής συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μενέντεζ προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

«Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ, δεχθείτε την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι φιλοξενήσατε την τελετή του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Ήταν η σημαντικότερη διάκριση που έχω λάβει στη ζωή μου και θα έχω πάντα στην καρδιά μου το παράσημο και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου.

Εκτιμώ ειλικρινά τις προσπάθειές σας για την ενίσχυση των διαρκώς αναπτυσσόμενων διμερών σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών και προσβλέπω στη συνέχιση και στο μέλλον αυτής της καλής συνεργασίας για την ευόδωσή τους. Και πάλι σας ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ