Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Από 1η Ιουλίου πάμε πρώτη φορά στους κλειστούς χώρους, τους κινηματογράφους

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Από 1η Ιουλίου πάμε πρώτη φορά στους κλειστούς χώρους, τους κινηματογράφους

«Η "κάρτα ελευθερίας" έρχεται σε μια στιγμή που μπορούμε να πούμε ότι πάμε με ασφάλεια σε χώρους συνάθροισης, σχολίασε ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού.

«Η πανδημία, όπως ξέρουμε όλοι, απείλησε σε ολόκληρο τον κόσμο τον κλάδο του πολιτισμού αλλά και την απευθείας σχέση και επαφή του κοινού με τις τέχνες», ανέφερε κατά την κυβερνητική παρουσίαση των μέτρων για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την «κάρτα ελευθερίας», ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

«Σταδιακά, με ένα πάρα πολύ συστηματικό τρόπο και σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, ο πολιτισμός στην Ελλάδα άνοιξε και μάλιστα από 1η Ιουλίου πάμε πρώτη φορά στους κλειστούς χώρους, τους κινηματογράφους», σημείωσε ο κ. Γιατρομανωλάκης.

Γ. Γεωργαντάς: Στόχος της κυβέρνησης είναι η διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων να γίνεται ψηφιακά

Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, «η "κάρτα ελευθερίας" έρχεται σε μια στιγμή που μπορούμε να πούμε ότι πάμε με ασφάλεια σε χώρους συνάθροισης, όχι μόνο σε χώρους που είναι κρατικοί, αλλά και σε χώρους οι οποίοι θα συμβληθούν με τον ιδιωτικό τομέα: Σε κινηματογράφους, σε θέατρα. Να ξαναχτίσουμε τη σχέση που τόσο βίαια διακόπηκε», πρόσθεσε.

Μητσοτάκης: Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ με την πρώτη δόση στους 18-25 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ