ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά με 342 εκ. ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά με 342 εκ. ευρώ

Η ΝΔ εμπαίζει τους πολίτες, ισχυριζόμενη πως η εκτόξευση των χρεών της είναι «εξυγίανση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε «αιχμηρή» ανακοίνωση

Να απαντήσει "ξεκάθαρα" αν θα στηρίξει την πρόταση νόμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για "υποχρεωτική καταβολή του 75% της κρατικής αποζημίωσης όσων κομμάτων έχουν χρέη στις τράπεζες και του 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών τους", καλεί τη ΝΔ η αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τη για "εμπαιγμό" των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σε απάντηση που εξέδωσε προς το κυβερνόν κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

"Η ΝΔ που έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά με 342 εκατ. ευρώ, 120 μόνο τα χρόνια προεδρίας του κ. Μητσοτάκη, αντί να εμπαίζει τους πολίτες ισχυριζόμενη πως η εκτόξευση των χρεών της είναι "εξυγίανση", να απαντήσει ξεκάθαρα:

Θα στηρίξει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για υποχρεωτική καταβολή του 75% της κρατικής αποζημίωσης όσων κομμάτων έχουν χρέη στις τράπεζες και του 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών τους, ώστε να αποπληρωθούν κάποια στιγμή τα φέσια τους; Ή ο κ. Μητσοτάκης θα αυγατίζει στο διηνεκές τα χρέη του και θα "ξεπληρώνει" με χαριστικές ρυθμίσεις στις τράπεζες;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ