Συμεών Κεδίκογλου: Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την προσχώρηση του στον ΣΥΡΙΖΑ

Συμεών Κεδίκογλου: Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την προσχώρηση του στον ΣΥΡΙΖΑ

Το σχόλιο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για την προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ανακοίνωσε σήμερα (28/05) την προσχώρηση του στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο κ. Κεδίκογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος στο γραφείο του στη Βουλή και δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών. Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη. Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία» σχολίασε στο Facebook μετά το τέλος της συνάντησης.

«Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ