Χαμός στην Προανακριτική! Καλογρίτσας σε Πολάκη: «Άντε ρε παλικαρά της φακής, θα τα πούμε έξω»

Χαμός στην Προανακριτική! Καλογρίτσας σε Πολάκη: «Άντε ρε παλικαρά της φακής, θα τα πούμε έξω»

Ολοκληρώθηκε με ένταση η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής

Με νέα ένταση σημαδεύτηκε η πέμπτη κατά σειρά κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα, στην προανακριτική επιτροπή στη βουλή, ανάμεσα στον επιχειρηματία και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Οι βουλευτές όλων των κομμάτων αισθάνθηκαν ενοχλημένοι από τις συνεχείς αναφορές του κ. Καλογρίτσα, στο τι πέρασε όλο το διάστημα της συμμετοχής του στη διαδικασία, σε συνδυασμό με την τακτική να μη δίνει τα στοιχεία που πολλές φορές επικαλείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβες» Καλογρίτσα για Documento: Έφυγα γιατί δεν ήθελα να γράφω... κουτσομπολιά για τη Μαρέβα

Μάλιστα σε κάποιο σημείο η αντιπαράθεσή του μάρτυρα με τον Παύλο Πολάκη ήταν έντονη, με τον επιχειρηματία να χαρακτηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «παλικαρά της φακής».

Δείτε τους διάλογους:

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τις κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: (ειρωνικά) Κοντεύω να κλάψω.

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες ανακριτές δεν δέχομαι.

Τσαβδαρίδης: Να καταθέσεις, Καλογρίτσα, αυτά που έχεις. Ο,τι έχεις.

Καλογρίτσας: Αντε ρε, παλικαρά της φακής. Να με προστατεύσετε, κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα, Πολάκη, να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Τσαβδαρίδης: Να δώσεις στοιχεία, Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μάς δουλεύεις.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή, Καλογρίτσα.

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά. Φυλλομετράς, Καλογρίτσα, διαρκώς στοιχεία, όμως τα δίνεις με το σταγονόμετρο. Εδώ δεν παίζουμε, κ. Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία, κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ SMS. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες τώρα. Δεν θα κοροϊδεύετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ