Συνεχίζονται οι προσπάθειες επαναφοράς της ηλεκτροδότησης

Περίπου 10.000 νοικοκυριά στην Αττική παραμένουν χωρίς ρεύμα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες επαναφοράς της ηλεκτροδότησης

Με επιπλέον 60 τεχνικούς από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος ενισχύονται σήμερα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, χθες το βράδυ, από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία, ενώ είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις 70.000 που έμειναν στο σκοτάδι εξαιτίας της «Μήδειας».

Στη Βόρεια Εύβοια, που δέχθηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία, μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο και στους τελευταίους 4 οικισμούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άσκησε χθες και από το βήμα της Βουλής δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που δεν έχουν ρεύμα και ξεπαγιάζουν, τρώνε υποσχέσεις και επιτελικό κράτος» και ότι όμως «ο μέσος πολίτης έχει αρχίσει να βιώνει την αδυναμία του κράτους να τον προστατεύσει στοιχειωδώς από τις δυσκολίες που περνά, έχει αρχίσει να σας παίρνει χαμπάρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ