Τέλη Απριλίου η αξιολόγηση της πορείας της πανδημίας λέει ο Τ. Θεοδωρικάκος

Με ενότητα και αυτοπειθαρχία λειτουργούν οι Έλληνες, υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών

Τέλη Απριλίου η αξιολόγηση της πορείας της πανδημίας λέει ο  Τ. Θεοδωρικάκος

Τα περιοριστικά μέτρα θα αξιολογηθούν στα τέλη Απριλίου μαζί με τη συνολική αξιολόγηση της πορείας της επιδημίας στη χώρα μας, υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός ανέφερε πως οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό και με βάση τις εισηγήσεις της επιστημονικής επιτροπής υπό τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

«Σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουν όλα τα κράτη ανάμεσά τους και η Ελλάδα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, η εικόνα από την εφαρμογή των μέτρων «είναι πολύ καλή», ενώ κάλεσε τους «κάποιους λίγους» που θέλουν να παραβούν αυτές τις ημέρες τους κανόνες να το ξανασκεφτούν.

«Οι Έλληνες λειτουργούν με ενότητα και αυτοπειθαρχία», τόνισεκαι πρόσθεσε ότι υπάρχει συνείδηση ότι δεν πρέπει να χαθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει.

«Πιστεύω ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει και απόψε το βράδυ στις 12, θα είναι η ώρα που θα δείξουμε την πίστη μας με έναν δικό μας εσωτερικό τρόπο καθένας», σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ