Με κροτίδες και βαριοπούλες εναντίον πολιτικής εκδήλωσης

Με κροτίδες και βαριοπούλες εναντίον πολιτικής εκδήλωσης

Ομάδα περίπου είκοσι ατόμων προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού το βράδυ της Τετάρτης.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τη στιγμή που στο κτίριο διεξάγονταν πολιτική εκδήλωση του υποψηφίου για τον Δήμο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη και στην οποία ήταν παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως οι Βασίλης Κικίλιας, Θεόδωρος Φορτσάκης και Νότης Μηταράκης.

Την επίθεση καταδίκασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέες. Κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στη δημοκρατία μας».

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα…» έγραψε στο Twitter ο Β. Κικίλιας, ενώ ο Αντ. Σαμαράς σχολίασε πως «αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ