Μαξίμου: Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη Σαμαρά

Μαξίμου: Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη Σαμαρά
«Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά. Αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει “τις καλύτερες αναμνήσεις”, σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι για τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.

«Αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα, ελπίζουν ακόμα -μάταια- στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, διεκδικώντας μία διεστραμμένη ιστορική δικαίωση και μία νέα εφόρμηση στην εξουσία, για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως συμφερόντων».

«Στην προσπάθειά του αυτή, και σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών και τα επιχειρήματά τους, για να μπορέσει να οικοδομήσει το πολιτικό του αφήγημα» σημειώνουν οι ίδιες πηγές, καταλήγοντας:

«Τα όσα λέει ο κ. Σαμαράς δεν αφορούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε την κοινωνία που του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη. Άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προβληματιστούν…».

πηγή: real.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ