Πυρά Καμμένου κατά Μητσοτάκη, Θεοδωράκη και Βενιζέλου για τη διαπλοκή

Πυρά Καμμένου κατά Μητσοτάκη, Θεοδωράκη και Βενιζέλου για τη διαπλοκή
Για στενή σχέση με τη διαπλοκή κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή για τη διαπλοκή.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ για σχέσεις με το σκάνδαλο της Siemens, τονίζοντας πως δεν απάντησε στη σχετική τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος μίλησε για διαπλοκή του κόμματος λόγω της παρουσίας του Βασίλη Οικονόμου, τον οποίο χαρακτήρισε "δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου".

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα πυρά του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας Δ.Καλογρίτσας βοήθησε οικονομικά γνωστό δημοσιογράφο να βγάλει site τα οποία του κάνουν προσωπικές επιθέσεις, όπως τόνισε. "Η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO των Καλογρίτσα και Θεοδωρικάκου, στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη, έβγαζε πρώτη την ΝΔ στις εκλογές", πρόσθεσε.

Ακόμα, επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος απουσίαζε από τη Βουλή. "Ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;", ανέφερε για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ