Γεροβασίλη: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος από μηδενική βάση

Γεροβασίλη: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος από μηδενική βάση
Νέα πρόσκληση για "εξαντλητικό και ειλικρινή" διάλογο, όχι όμως από μηδενική βάση, απευθύνει προς αγρότες η κυβέρνηση, διά της Όλγας Γεροβασίλη, λίγες μέρες πριν από την σχεδιάζομενη κάθοδο στην Αθήνα.

"Η πρόσκληση για εξαντλητικό και ειλικρινή διάλογο βρίσκεται πάντοτε στο τραπέζι, αλλά δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Aπό την πλευρά της κυβέρνησης, σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, "υπάρχει ένα σχέδιο ανοιχτό σε βελτιώσεις". "Δεν αντιλαμβανόμαστε κάποιος ο οποίος διεκδικεί το καλύτερο να μην αντιλαμβάνεται ότι και η κυβέρνηση έχει άποψη", σημείωσε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ζήτησε ακόμη από τους αγρότες να απομονώσουν εκείνους που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις κινητοποιήσεις για δικούς τους λόγους, υπογραμμίζοντας ότι "αυτοί που τους αγκαλιάζουν είναι αυτοί που κάποτε τους λοιδορούσαν".

"Πολύ σύντομα οι αγρότες θα καταλάβουν ποιοι θέλουν τις βέλτιστες λύσεις και ποιοι παίζουν ύποπτα παιχνίδια στην πλάτη τους", πρόσθεσε.

"Για άλλη μια φορά καλούμε τους αγρότες σε έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις", τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

"Καμία πιθανότητα να πάμε σε εκλογές"

Για ακόμη μία φορά η κ. Γεροβασίλη απέρριψε τα περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. "Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να περάσουμε σε εκλογές", δήλωσε, ζητώντας να σταματήσουν αυτά τα σενάρια, γιατί, όπως είπε, "δεν βοηθούν τη χώρα".

Κληθείσα να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών, η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι δεν άνοιξε ο κ. Καμμένος την εκλογολογία. "Ο κ. Καμμένος δεν είπε θα γίνουν εκλογές. Είπε ότι η κυβέρνηση έχει εντολή τετραετίας. Απάντησε σε ένα υποθετικό σενάριο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ