Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας ζητά ο Βαρβιτσιώτης

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας ζητά ο Βαρβιτσιώτης
Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσα ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς επισημαίνοντας πως “χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος παλινωδιών και «πολιτικού στρουθοκαμηλισμού», προκειμένου να ακολουθήσει τον τρόπο που είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για την οικονομία και τη χώρα και να έχουν ήδη αποχωρήσει οι 5 από τους 6 υποψήφιους επενδυτές.

«Ο κ. Βαρβιτσιώτης καλεί τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσα, που θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση, όπως τονίζει, να παραιτηθεί καθώς, όπως λέει, “είναι έκθετος” διότι “όταν ήταν στην αντιπολίτευση διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης». Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο κ. Δρίτσας πριν από ένα χρόνο, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, δεσμευόταν ότι «ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει και ότι η ιδιωτικοποίηση σταματάει εδώ». Έστω και τώρα, ας σεβαστεί την έννοια της αξιοπρέπειας, για την οποία, άλλωστε, ισχυριζόταν ότι «αγωνίστηκε» προεκλογικά μαζί με τους συντρόφους του” τονίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

www.dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ