Μαντάς: Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Σόιμπλε να τορπιλίσει αυτή τη διαδικασία

Μαντάς: Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Σόιμπλε να τορπιλίσει αυτή τη διαδικασία
«Δεν πιστεύω ότι μπορεί η στάση της Γερμανίας και του υπουργού Οικονομικών της, να τορπιλίσει αυτή τη διαδικασία. Και ελπίζω ότι είναι προς το συμφέρον όλων των ευρωπαϊκών λαών να προχωρήσει συντεταγμένα αυτό που έχει συμφωνηθεί» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς μιλώντας στο Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ερωτηθείς για την στάση του Βολφγκανγκ Σόιμπλε στο Νταβός.

Σχετικά με το ασφαλιστικό επεσήμανε ότι η πρόταση της κυβέρνησης είναι υπό εξέλιξη και υπό συζήτηση. Επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες για «βελτιώσεις στο κομμάτι ιδιαίτερα των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών».

Σημείωσε ότι οι αλλαγές αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι την επόμενη Τρίτη. «Επίσης περιμένω και την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης» πρόσθεσε.

Για τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και για το γεγονός ότι επίσημα δεν έχει απαντήσει η κυβέρνηση σημείωσε ότι «οι επιλογές έχουν γίνει. Η αξιοπιστία του κ. Βαρουφάκη σε συγκεκριμένα ζητήματα έχει κριθεί, δεν νομίζω ότι ο κόσμος περιμένει την κυβέρνηση τι θα πει για τον κ. Βαρουφάκη. Είμαστε στο επομένο διάστημα πια. Στον κατάλληλο χρόνο νομίζω θα υπάρξουν απαντήσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ