Λαφαζάνης: Εθνικό έγκλημα το ξεπούλημα του ΟΛΠ

Λαφαζάνης: Εθνικό έγκλημα το ξεπούλημα του ΟΛΠ
«Μέγα εθνικό έγκλημα που επισύρει όχι μόνο πελώριες πολιτικές αλλά και βαρύτατες ποινικές ευθύνες» καταγγέλλει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του για «την εγκληματική απόφαση κυβέρνησης-ΤΑΙΠΕΔ» να πουλήσει, «και μάλιστα με εξευτελιστικό τίμημα», τον ΟΛΠ στην Cosco.

«Η απόφαση κυβέρνησης-ΤΑΙΠΕΔ να πωλήσει στην κρατική κινέζικη εταιρεία CosCo και μάλιστα με εξευτελιστικό τίμημα, το λιμάνι του Πειραιά, αποτελεί μέγα εθνικό έγκλημα που επισύρει όχι μόνο πελώριες πολιτικές αλλά και βαρύτατες ποινικές ευθύνες» αναφέρει ο Π. Λαφαζάνης, προσθέτοντας πως «η ενθουσιώδης συναίνεση του Κυρ. Μητσοτάκη στην εγκληματική αυτή απόφαση κυβέρνησης-ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα του ΟΛΠ έρχεται να δείξει ότι η δήθεν αντιπολίτευση της ΝΔ είναι κακόγουστο αστείο».

«Τσίπρας και Μητσοτάκης αποτελούν συμπληρωματικό πολιτικό δίδυμο και πολιτικά μνημονιακά "συνεταιράκια" στο ξεπούλημα της Ελλάδας», τονίζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ και καταλήγει:

«Η εκποίηση-επανακρατικοποίηση σε ξένη χώρα του ΟΛΠ δεν θα περάσει. Ο Πειραιάς βρίσκεται σε αναβρασμό. Το ξεπούλημα του ΟΛΠ θα σαρωθεί και θα ματαιωθεί από τις λαϊκές αγωνιστικές αντιδράσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ