Πλακιωτάκης: Οι εκλογές θα στεφθούν με επιτυχία - Η ΝΔ θα βγει ενωμένη

Πλακιωτάκης: Οι εκλογές θα στεφθούν με επιτυχία - Η ΝΔ θα βγει ενωμένη
Βέβαιος ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η Νέα Δημοκρατία θα βγει πιο ενωμένη και πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον προεδρεύοντα στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης κάλεσε τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. "Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν όλοι και θα εκπληρώσουν το χρέος τους, απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία μας", τόνισε.

Για τον ίδιο είπε ότι ανέλαβε την ηγεσία με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

"Όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε και ασκήσαμε αποτελεσματική αντιπολίτευση, σε συνεργασία με τους συναδέλφους βουλευτές. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Πολιτικών Αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσωπήσαμε τη Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μέριμνα μου, όλα αυτό το διάστημα, ήταν να λειτουργήσω συνθετικά, ενωτικά και συναινετικά", πρόσθεσε.

Και ο κ. Τραγάκης προσκάλεσε τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ώστε να αποδείξουν στους Έλληνες ότι η παράταξη "είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, έτοιμη να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες του ελληνικού λαού".

"Μετά από εξαντλητική προσπάθεια πολλών ημερών και μέσα από αγωνίες και πάρα πολλές δυσκολίες, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, γιατί ο καθένας από τη μεριά του, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσουμε στο τέλος. Να ευχαριστήσω, επίσης, τα μέλη και τις οργανώσεις μας, ανά τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά για την επιτυχία των εκλογών της Κυριακής", επισήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ