Επίθεση ΠΑΣΟΚ: Ψεύδεται η Γεροβασίλη όταν λέει πως δεν υπάρχουν νέοι φόροι

Επίθεση ΠΑΣΟΚ: Ψεύδεται η Γεροβασίλη όταν λέει πως δεν υπάρχουν νέοι φόροι
"Ψεύδεται η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη", η οποία "δήλωσε σήμερα το πρωί (σ.σ. σε τηλεοπτική εκπομπή) "Νέοι φόροι δεν υπάρχουν, υπάρχει συνέχιση φόρων"", υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.

Και επισημαίνει:

"ΔΗΛΑΔΗ: Η αύξηση του ΦΠΑ σε δεκάδες κατηγορίες αγαθών & υπηρεσιών, Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, Η αύξηση όλων ανεξαίρετα των προκαταβολών φόρου, Η αύξηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, Η επιβολή φόρου στο κρασί κι ακόμα και η προβλεπόμενη από τον προϋπολογισμό φορολογική λαίλαπα στο αγροτικό εισόδημα που βρίσκεται επί θύραις, δεν αποτελούν νέους φόρους κατά την κα. Γεροβασίλη;".

"Η κυβερνητική εκπρόσωπος ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα και διάλεξε και τη στιγμή, αφού στις επόμενες μέρες οι πολίτες καλούνται να καταβάλουν άμεσους φόρους 7,5 δισ. ευρώ", τονίζει το ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει πως "αν η περσινή δέσμευση του κ. Τσίπρα για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ πήρε αβίαστα το 1ο βραβείο του συνειδητού ψεύδους, η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη της δίνει φτερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης μεταξύ αυτών πουν ζουν εδώ αλλά βρίσκονται αλλού".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ