Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπεας και να κάνει αυτό που επιβάλλει η χώρα

Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπεας και να κάνει αυτό που επιβάλλει η χώρα
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη Βουλή τόνισε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.

«Οι στρατηγικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από το 22% του ελληνικού λαού. Είναι μεγάλες, στρατηγικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν από κυβέρνηση μεγαλυτέρου φάσματος», είπε και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως «όσο και αν νομοθετείτε, στο βρόντο νομοθετείτε. θα διαψευστείτε. Επειδή αγαπώ τον πρωθυπουργό του ζητώ να μην έχει το τέλος των δύο προηγουμένων και να με ακούσει, να ακούσει αυτό που του είπα στο Προεδρικό. Να παραιτηθεί και να κάνει αυτό που επιβάλλει η χώρα».

«Όλο και πιο στενοχωρημένος έρχομαι στη Βουλή γιατί η μάχη που δίνεται δεν είναι για να σωθεί η χώρα αλλά για το ποιος φταίει. Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι φταίει η ΝΔ και της ΝΔ ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ένα κόμμα πάει από το 4% στο 35% δεν είναι νέο κόμμα. Είναι μετακόμιση, είναι κόμμα μετακομίσεων. Δεν είναι νέο κόμμα, είναι η παλαιά πελατεία του ΠΑΣΟΚ, οι κρατικοδίαιτοι», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Σημείωσε ότι «χρειάζεται αλλαγή της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων και δεν μπορεί να γίνει από το 22% του λαού και οι άλλοι να βρίζουν».

Ακόμη διέψευσε ότι ζητά το υπουργείο Οικονομικών, όπως έχει γράψει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Σας το χαρίζω», του είπε. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για την «μεγάλη αγάπη» που έχει προς το ευρώ και πρόσθεσε πως λόγω της αγάπης του αυτής συγχώρεσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κώστα Σημίτη, παρά το ότι είχε «απατεώνες γύρω του» είπε.

πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ